Mijn Sonneveld
Registreren Inloggen 

Inloggen

Besteloverzicht
0
De producten zijn toegevoegd aan uw bestelling.
tel: 080015796 Facebook Youtube Linkedin icon Twitter icon
// Home / Sonneveld

Over Sonneveld

Sonneveld Group B.V., opgericht in 1956, is een internationaal bedrijf dat innovatieve klant-specifieke oplossingen ontwikkelt voor de bakkerijsector en aanverwante voedingsindustrie, vóór en mét haar klanten waarmee waarde wordt toegevoegd aan de hele keten en de klant in het bijzonder. We bieden technische ondersteuning voor een optimale proces-, brood- en banketkwaliteit, we ontwikkelen innovatieve brood- en banket concepten en ondersteunen activiteiten om de bakkerijsector gezond te houden. Vanuit onze kennis en expertise, zowel op het niveau van produceren en leveren van grond- en hulpstoffen, als op het gebied van proceskennis en marktinzichten, werken wij samen met klanten aan hoogwaardige en/of gebruiksvriendelijke producten en concepten.

Marktleider Nederland

Een belangrijk deel van de omzet komt voort uit export naar landen in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost Azië. Sonneveld is marktleider in Nederland en één van de belangrijkste spelers in de Benelux.

Inspiring Bakery Solutions

Samenwerking met u, onze klant, is voor ons cruciaal. Onze oplossingen vormen immers de antwoorden op uw vragen. De innovatieve producten op grondstof- en eindniveau zijn het resultaat van onze enorme hoeveelheid opgebouwde kennis, ons plezier in het vak, oplossend denken en de intensieve samenwerking met u en de andere bakkers. De kwaliteit van onze producten wordt getest in consumentenpanels en de Sonneveld producten worden dan ook met veel succes en voldoening toegepast door u.

Missie

Vanuit onze passie voor de bakkerij delen wij actief kennis om samen met de bakker oplossingen te ontwikkelen die een toegevoegde waarde bieden voor zijn totale onderneming.

Visie

Intensieve samenwerking met onze klant is de sleutel van het gezamenlijk succes. Onze totaalconcepten leveren een toegevoegde waarde in de vorm van productietijd, proces, productontwikkeling, rendement, duurzaamheid en imago.

Kernwaarden

  • Inspirerend
  • Betrokken
  • Ambitieus

Orkla Food Ingredients

Sinds 2010 is Sonneveld een zelfstandig onderdeel van Orkla Food Ingredients (OFI). OFI is een belangrijke Europese leverancier van bakkerijgrondstoffen. Andere bedrijven die tot de OFI groep behoren zijn Odense Marcipan (spijs en marsepein), Credin (banketmixen) en Dragsbæk (margarine). OFI gelooft in de lokale kracht van bedrijven. Dat is de reden dat Sonneveld ook na de overname 'Sonneveld' is gebleven en zich blijft onderscheiden door voortdurende innovatie, constante kwaliteit en service. Via ORKLA hebben we toegang tot nieuwe markten, brede kennis en breed assortiment voor onze sector.

Meer informatie over OFI op www.orkla.com.
BRC Halal Kosher RSPO Skal

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Sluit