Mijn Sonneveld
Registreren Inloggen 

Inloggen

Besteloverzicht
0
De producten zijn toegevoegd aan uw bestelling.
tel: 080015796 Facebook Youtube Linkedin icon Twitter icon
// Home / Sonneveld / Nieuws / Sonneveld / Onze preventieve maatregelen tegen het coronavirus

Nieuws

17 maart 2020 - Onze preventieve maatregelen tegen het coronavirus (Corporate Nieuws)

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar snel op. Wij verzekeren je dat wij de situatie en de adviezen van de WHO en lokale gezondheidsautoriteiten nauwlettend volgen. We hebben vroegtijdig preventieve maatregelen genomen om onze kwaliteit van leveren en diensten naar klanten zo goed mogelijk te waarborgen.

We zijn ons bewust dat de situatie rondom het coronavirus effect kan hebben op toekomstige leveringen van grondstoffen. Wij zijn in nauw contact met onze toeleveranciers om op de hoogte te blijven van de laatste details. Op dit moment zijn er geen leveringsproblemen.

Om de continuïteit van productie te waarborgen hebben we preventieve maatregelen genomen om een uitbraak van het coronavirus op onze locaties te voorkomen. Deze maatregelen betreffen:

  • extra aandacht voor hygiëne
  • restricties voor werknemers uit risicogebieden en/of gezondheidsklachten
  • restricties op het gebied van reizen, bijeenkomsten
  • restricties voor ontvangst van bezoekers, transporteurs, aannemers
  • een thuiswerkbeleid.
Bij alle beslissingen die we nemen hebben we extra aandacht voor alle bedrijfskritische functies en processen, zodat we jou zo goed mogelijk kunnen bedienen.

Eind vorige week hebben we besloten dat onze accountmanagers en baktechnische adviseurs geen fysieke bezoeken meer doen. In plaats daarvan houden we graag met jou contact via telefoon, skype, whatsapp, e-mail etc. Zo kunnen we jou de komende tijd alsnog ondersteunen en op de hoogte houden van ontwikkelingen, kansen en acties. Is ondersteuning op afstand niet voldoende? Dan zoeken we natuurlijk graag samen met jou naar een passende oplossing.

We wensen je veel succes met je bedrijfsvoering en alle extra maatregelen. Mocht je vragen hebben of je zorgen willen uiten, neem dan contact met ons op.


Meer nieuws

BRC Halal Kosher RSPO Skal

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie. Sluit